Du är alltid välkommen att höra av dig till oss!

Vänligen läs FAQ, där hittar du de vanligaste frågorna och svaren om Nicojoli-kollektionen. Hittar du inte svaret på din fråga kan du alltid kontakta oss via formuläret nedan eller ringa oss på 073-347 66 91

Namn (Obligatoriskt)

Email (Obligatoriskt)

Ämne

Meddelande

Produktinformation

Klänningen är huvudsakligen tillverkad av den exklusiva fibern TENCEL och har en rad utmärkta egenskaper: tvättålig, mjuk, fuktabsorberande, bakterieavvisande (behåller din fräschör), 100 % biologiskt nedbrytbar och tillverkad utan användning av bekämpningsmedel eller miljöskadliga kemikalier.

Alla detaljer är högkvalitativt utförda och noga genomtänkta: knapparna är massiva med stansad logo och storleksetiketten är placerad bredvid tvättrådsmärkningen under fickan för att inte skava i nacken.

tencel_4c

Beskrivning

Klänningen är tvåfärgad med en huvudfärg och en kontrasterande detaljfärg på fodrets övre del, fickor och nedre kant. Fickorna har plats för peg och boll och är utformade så att man kan böja sig framåt utan att de ramlar ur.

Längden är anpassad för att vara bekväm hur du än rör dig.

Skärningen markerar rygg, stuss och byst men är samtidigt förlåtande över midjan.

Den övre delen är fodrad för att klänningen inte ska haka fast i bh:n under svingen.

Storleksguide

Storleksguide

Längd: från krage till klänningens nederkant

Byst: där bysten är som störst

Midja: där midjan är som smalast

Stuss: Största bredden över rumpan

Tvättråd

Maskintvätt 40 grader.

Kan med fördel hängtorkas eller torktumlas vid låg värme i max 5 minuter för att sedan hängtorka.

Betalningsalternativ

Bank/Kreditkort

Alla bank och kreditkorts transaktioner hanteras av vår partner Handelsbanken för trygga och säkra betalningar.

Accepterade kort för betalning är VISA och MasterCard

Kontovillkor delbetalning

Genom vårt samarbete med Ecster kan vi erbjuda privatpersoner att teckna ett kontokreditavtal och därmed delbetala dina köp. I kassan väljer du delbetalning och hur många månader du vill dela upp betalningen på. Du kan när som helst välja att betala köpet i sin helhet.

Vid köptillfället görs en kreditprövning som kan innebära att en kreditupplysning tas. En kopia på kreditupplysningen skickas hem till dig. Kreditgivare är Handelsbanken Finans AB (publ). Handelsbanken Finans (HF) är ett registrerat kreditmarknadsbolag som har tillstånd att bedriva verksamheten enligt lagen (2004:297) om bank- och finansieringsrörelse. HF står under Finansinspektionens tillsyn och är registrerat i Bolagsverkets bolagsregister.

Förutsättning för att ansöka om att delbetala är att du är över 18 år och inte har några betalningsanmärkningar.

Om du tidigare delbetalat en vara genom Ecster kan du använda dig av samma konto och behöver inte genomgå en ny kreditupplysning. Om kreditgränsen på kontot är för låg för ditt köp ansöker du enkelt om en höjning.

Faktura

Genom vårt samarbete med Ecster kan vi erbjuda privatpersoner att handla mot faktura. En fakturaavgift om 29 kr tillkommer. Betalningsvillkor är 14 dagar.

I kassan väljer du betalningsalternativet faktura. När du anger ditt personnummer gör Ecster en kreditprövning och en kreditupplysning kan komma att tas. Du får besked direkt om din ansökan har godkänts.

Förutsättning för att ansöka om att delbetala är att du är över 18 år och inte har några betalningsanmärkningar.

Har du frågor om delbetalning kontakta Ecster kundtjänst.

Telefon: 08-701 46 67, vardagar 8-20, helger 10-18

Frakt

På nicojoli.com är frakt och retur gratis inom Sverige. Vill du returnera något står vi för fraktkostnaderna. Det tillkommer alltså inga extra avgifter, du betalar bara varans pris.

Leverans

Vi skickar din order med PostNord. Normal leveranstid inom Sverige är 2-5 arbetsdagar. Du kommer få en avisering via sms när ditt paket är redo att hämtas hos ditt lokala paketombud.

Ej utlöst försändelse

Vi debiterar 500 kronor vid icke utlöst försändelse, detta för frakt och administrationsavgifter. Inbetalningskort skickas med 10 dagars betalningsvillkor. Är betalningen inte oss tillhanda inom den tiden överlämnas ärendet till inkasso.

Personuppgifter

Nicojoli AB kommer inte att samla in några personuppgifter (t.ex. namn, adress, telefonnummer eller e-postadress) via våra webbplatser, såvida inte du frivilligt väljer att lämna ut dessa (t.ex. genom registrering eller enkät), lämnar ditt tillstånd till det, eller om det på annat sätt är tillåtet enligt gällande lag och bestämmelser om skydd av dina personuppgifter.

Kreditupplysning

Nicojoli förbehåller sig rätten att begära en kreditupplysning i enlighet med svensk kreditupplysningslag (SFS 1973:1173) för att acceptera betalning mot faktura i efterskott. Denna information kommer inte användas i något annat syfte.

Byten/returer

I ditt paket finns ett formulär med all information du behöver för ett eventuellt byte eller en retur. Produkten måste vara oanvänd och prislappar/etiketter ska sitta kvar. Vill du byta en vara, exempelvis till en annan storlek eller färg, gör du det enkelt genom att returnera varan till oss och beställa en ny på nicojoli.com. Ange inga önskemål om ett byte i returpaketet, den önskade varan kan råka vara slutsåld när ditt paket kommer fram till oss. Lägg varan i dess originalkartong. Sedan lägger du den originalförpackade varan och den ifyllda retursedeln i en kartong. Här kan du använda det ytteremballage du fick varan levererad i eller annan lämplig förpackning.

Du har 14 dagars bytes- och returätt från den dag du mottagit leveransen. Det är kostnadsfritt att returnera varor till oss. Vi står för frakten.

Returadress:
Nicojoli AB
c/o MOAB Gruppen
Ellen Keys Gata 60
129 53 Hägersten

Återbetalning

Så snart vi har kontrollerat din retur kommer pengarna för den/de returnerade varorna att återbetalas till dig.

Har du använt kortbetalning kommer pengarna för de returnerade varorna att återföras till ditt bankkonto.

Har du betalat mot faktura [fattas en bit här för jag vet inte om det är HB text som ska in?]

Vid byte till/nybeställning av en annan vara måste du alltså göra en ny betalning, du kan inte ha en tidigare gjord betalning innestående.

Reklamation

Nicojoli följer Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer. Önskar du reklamera en produkt ber vi dig i första hand kontakta oss på, info@nicojoli.com och meddela oss vad det är för fel på produkten.

Meddelande om fel i vara måste lämnas inom skälig tid från det att du som kund upptäckte, eller borde ha upptäckt felet. Reklamationsrätten för en vara upphör under alla omständigheter efter 3 år, det är endast ursprungskund som har möjligheten att reklamera till Nicojoli AB, om en produkt köps i andrahand gäller endast garanti via tillverkaren.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.