Press/Nyheter

Ellinor Haag, en av Nicojolis ambassadörer

Jag är så glad att idag få meddela att jag numera är ambassadör för det fantastiska klädmärket Nicojoli. Deras klänningar är det absolut skönaste jag haft på mig på en golfbana, dessutom är dom väldigt funktionella utanför banan. Det exklusiva materialet andas och faller fantastisk mot kroppen oavsett din kroppsform. Att de dessutom fått in otroligt funktionella fickor gör klänningarna helt kompletta. Ser verkligen fram emot att bära min Nicojoli under mina tävlingar i sommar, kommer både känna mig otroligt bekväm och snygg!

EH
Bild_PM

Golfa chict och skönt i sportklänningen från Nicojoli

Nicojoli är det svenska varumärket som fokuserar på kvalité, design och kvinnlighet. När Carina Lindeberg, grundaren av Nicojoli började golfa märkte hon att det fattades snygga golfkläder för kvinnor. Hon ville ha något på sig som hon kunde ha på golfbanan och känna sig snygg i och sedan gå direkt till AW:n eller middagen. Det var så Nicojoli kom till.

Alla klänningar är gjorda i Portugal av materialet tencel som är supermjukt och stretchigt. Tencel är även självtorkande vilket är perfekt om man svettas när man sportar, det torkar snabbt av sig själv. Materialet formar sig även efter kroppen vilket gör att klänningen passar alla olika kroppstyper. Klänningen som kommer i storleksspannet XS till XXL, har även två praktiska fickor nedanför midjan. Det går även att beställa till ett par “cykelbyxor” perfekta att ha under klänningen när man utövar olika sporter också den gjord av tencel.

Den senaste “Classic Collection” lanserades precis och består av två klänningar i mellanblått, en med ärm och en utan. Nicojoli går att använda till alla olika sporter som tennis, powerwalks, på gymet etc. men nu när golfsäsongen snart är här är Nicojoli ett måste på golfbanan besök

www.nicojoli.se för att se hela utbudet.

För utlån, mer information, högupplösta bilder etc. kontakta Hanna Liska PR; daniela@hannaliskapr.se

Scan Magazine Issue 125 June 2019
Scan Magazine Issue 125 June 2019
Svensk Golf Nr 5 2019
Svensk Golf Nr 5 2019
ICON Magazine #3 Höst 2019
ICON Magazine #3 Höst 2019
M magasin Nr 8 2020
M magasin Nr 8 2020