Recensioner

Marlene Hedblom

Jag har haft nöjet att få prova klänningen redan under utformning. Min första känsla när jag såg klänningen var ”wow” något liknande hade jag inte sett ute i handeln.

Katarina Huss

Klänningen använder jag så ofta jag kan. Som golfklänning är den både följsam och snygg. Den är så skön att jag inte kan låta bli att använda den även utanför golfbanan. Den har verkligen blivit min favorit.

Therés Larsson

Nicojolis klänningar är riktigt sköna och har en fantastisk passform. Tyget är följsamt utan att smita åt eller glida upp när man böjer sig eller sitter ner. Som golfklänning är den snygg att bära och perfekt att svinga i!

PGA Professional

Anette Kållberg

Men så äntligen. En klänning som är bekväm, funktionell och snygg. En klänning jag kan ha hemma, på golfbanan eller på fest. Tack! Väntar otåligt på fler i samma klass.. <3

Siri Malmhake

Min klänning från Nicojoli är bekväm och samtidigt smickrande. Passformen är perfekt! Man kan vara aktiv och känna sig fri samtidigt.

Yoga Instructor / Simran Center

Linda Lindorff

Klänningen är snygg, funktionell och har underbar kvalité. Kul med mera kvinnlighet på golfbanan.

Programledare / TV4

Linje5

Jag har haft nöjet att få prova klänningen redan under utformning. Min första känsla när jag såg klänningen var ”wow” något liknande hade jag inte sett ute i handeln. Det finns en stor avsaknad av klänningar för oss kvinnor ute på golfbanan. Första gången jag satte på mig klänningen kände jag hur skön och bekväm den är. Den känns som ett andra skinn på huden.

Jag känner mig vacker i klänningen, den faller skönt men sitter inte åt fast den visar former. Snittet på urringningen fram i designen är jättefin. Jag har spelat i klänningen när det har varit mycket varmt och efter 18 hål så kände jag mig fortfarande fräsch. Den perfekta längden gör att jag kan böja mig ned obehindrat. Detaljer som att fickorna rymmer boll och peg uppskattar jag. 

Rekommenderar den varmt och slår ett slag för att det har kommit ett bra alternativ för golfande kvinnor, dags för oss tjejer att börja bära klänning på banan! 

Marlene Hedblom
PRO - Fågelbro Golfklubb

_DSC2223fix